استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: توسعه جاده های ارتباطی در بخش های مختلف اعم از بزگراه، آزاد راه و راه های اصلی و روستایی و تکمیل و اجرایی شدن پروژه های نیمه تمام اولویت مهم توسعه و در عین حال مطالبه مهم مردم استان از دولت چهاردهم و وزارت راه و شهرسازی است.
یدالله رحمانی چهارشنبه شب در دیدار با وزیر راه و شهرسازی با اشاره به محرومیت مردم کهگیلویه وبویراحمد از شبکه ریلی و آزادراه، نواقص جاده ارتباطی پاتاوه به دهدشت به عنوان مهمترین طرح بهره برداری شده در سال های اخیر ابرازامیدواری کرد: وزارت راه و شهرسازی با عملیاتی کردن برنامهای مدون به گونهای شبکه حمل نقل جادهای و زمینی استان را رشد و توسعه دهد.
وی بیان کرد: امید میرود در پایان دولت چهاردهم عمده نیازهای اساسی زیرساخت های جاده ای در کهگیلویه و بویراحمد مرتفع شود تا مردم بتوانند از برکات یک شبکه سریع،ایمن و با کیفیت راه برخوردار شوند و زمینه بیش از پیش برای جلب و جذب سرمایهگذاری و رونق فعالیتهای اقتصادی در استان فراهم شود.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد عنوان کرد: اتصال شبکه راههای استان به آزاد راههای کشور در کوتاه مدت در قالب بزرگراه و در میان مدت تبدیل به آزاد راه با تامین منابع اعتباری از محل تهاتر نفت و سایر ردیفهای اعتباری اصلیترین خواسته مردم استان است.
رحمانی تصریح کرد: اختصاص بخشی از منابع حاصل از تهاتر نفت برای اتصال استان به شبکه ریلی کشور و قرار گرفتن در بخشی از کریدور اصلی راهآهن ایران که از استان خراسان رضوی آغاز و از طریق استانهای یزد و فارس به استان کهگیلویه وبویراحمد متصل میشود، مورد تاکید جدی است.
وی خواستار تامین و افزایش اعتبار برای ارتقای راههای اصلی استان به بزرگراه و راههای فرعی به راه اصلی از سوی وزیر راه و شهرسازی شد.
رحمانی همچنین از وزیر راه و شهرسازی خواست تا نگاه ویژهای به توسعه زیرساخت های ارتباطی اعم از زمینی و هوایی در کهگیلویه و بویراحمد داشته باشد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با تاکید بر اینکه یکی دیگر از نیازهای توسعه استان ارتقای سطح فرودگاههاست، تصریح کرد: برای بسترسازی به منظور ارائه خدمات در این بخش و تسهیل شرایط رفت وآمد سرمایهگذاران به این استان لازم است دست کم روزانه یک پرواز رفت و برگشت برای هریک از فرودگاههای استان برنامهریزی و عملیاتی شود.
وزیر راه و شهرسازی در این نشست پس از طرح این موضوعات بر تلاش برای تحقق مطالبات مردم کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد.
فرزانه صادق افزود: این درخواستها با قید فوریت مورد بررسی و رسیدگی جدی قرار گرفته و در اولویت نسبت به پیشبینی و تامین اعتبار لازم قرار می گیرد.
در این نشست همچنین مقرر شد طی روزهای آینده با توجه به تاکیدات وزیر راه و شهرسازی هیاتی به ریاست معاون برنامهریزی و تامین منابع وزارت راه وشهرسازی و مدیران تام الاختیار حوزههای مختلف این وزارتخانه از جمله راهداری، راهآهن، شرکت ساخت و توسعه زیر بنایی کشور، سازمان هواپیمایی و سایر حوزههای مرتبط در استان حضور یابند.
کهگیلویه وبویراحمد حدود ۶ هزار کیلومتر راه اعم از بزرگراه، راه اصلی، فرعی و روستایی دارد که از این میزان ۱۴۲ کیلومتر بزرگراه، ۵۰۵ کیلومتر راه اصلی، یکهزار و ۲۳۸ کیلومتر راه فرعی و مابقی نیز روستایی است.