پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 03 آبان 1404 ساعت 17:08:: شناسه خبر: 162892

سومین جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان لنده برگزار شد

سومین جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان لنده با هدف مدیریت منابع آب، اجرای الگوی کشت متناسب،، پر و مسلوب المنفعه نمودن چاه‌های غیر مجاز، رفع تصرف اراضی واقع در حریم و بستر رودخانه مارون و تعیین و تکلیف پمپاژهای عمومی جهاد کشاورزی شهرستان در سالن جلسات فرمانداری با حضور فرماندارودادستان شهرستان و اعضای شورای حفاظت از منابع آب شهرستان برگزار گردید.

صدای جنوب:

سید هادی خاضعی رئیس اداره منابع آب شهرستان‌های کهگیلویه و لنده بیان نمود: با توجه به تداوم خشکسالی و وضعیت نامطلوب منابع آب شهرستان نسبت به سال‌های گذشته و کاهش شدید بارندگی‌ها با کمبودهای بسیاری در این زمینه مواجه هستیم که همین موضوع ضرورت همکاری بین دستگاهها را برای استفاده صحیح از منابع آب موجود بیشتر می‌کند.
سید هادی خاضعی بیان نمود: نظر به اینکه اکثر دشت های شهرستان که مستعد تامین آب و کشاورزی بوده‌اند و شرکت آب منطقه‌ای طبق تقاضای اداره جهاد کشاورزی جهت تامین آب اراضی اقدام به تشکیل پرونده ومتعاقبا برای آنها تخصیص آب صادر نمود ولی متاسفانه جهاد کشاورزی نسبت به تکمیل و بهره‌برداری پمپاژ‌ها و آبیاری اراضی اقدام قابل توجهی صورت نگرفته است
انتظار می‌رود تا در این شرایط خاص نسبت به تعیین و تکلیف پمپاژهای مزبور اقدام نمایند
. رئیس اداره منابع آب اظهار کرد: این اداره بر حسب وظیفه و در راستای اجرای قانون توزیع عادلانه آب به استناد تبصره ۴ ماده ۲ قانون مزبور هرگونه تصرف به بستر و حریم رودخانه‌ها از قبیل ساخت و ساز غیر مجاز، تغییر کاربری و انجام معامله زمین در حاشیه رودخانه_ مسیل، غیرقانونی و جرم است و این اداره کما فی سابق به طور جدی با همکاری دستگاه قضایی و نیروی انتظامی نسبت به رفع تصرف و اعاده وضع به حال سابق اراضی مزبور اقدام خواهد کرد
وی افزود از همه مردم انتظار داریم هیچ گونه تصرفی در بستر و حریم رودخانه ها انجام ندهند.درغیر اینصورت مطابق قانون اقدام صورت خواهد شد.
خاضعی عنوان نمود در خصوص تداخل آب قنات لنده با فاضلاب این شهر علیرغم چندین جلسه توسط ادارات مرتبط جهت تعیین و تکلیف آن ولی تاکنون منجر به نتیجه نشده و همچنان لاینحل می‌باشد. وبایستی ادارات مرتبط تدابیر لازم را جهت تفکیک آب قنات و فاضلاب شهر لنده اتخاذ نمایند.
وی در خصوص ساماندهی رودخانه‌ها در مناطق مسکونی این شرکت در دو محدوده روستاهای قیام و موگرمون اقدام به ایجاد سازه ریپ رپ و اپی گذاری در محدوده رودخانه قیام و اجرای دیوار سنگی( ملات و سنگ) در منطقه وحدت موگرمون نموده است و نسبت به اجرای ساماندهی رودخانه سراسیاب و مالشیخ در سال جاری اقدام می‌نماید.
وی از اعضای شورای حفاظت ازمنابع اب شهرستان بخاطر تعامل وپیگیری مصوبات تقدیر وتشکر نمود.

 

ارسال نظر جدید

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    همراه اول

    بالای صفحه