رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: سالانه ۴۰۰ تن گوشت خالص بوقلمون در واحدهای تولیدی این استان تولید می شود.
صدای جنوب:
الیاس تاج الدینی اظهار داشت: هم اکنون هفت واحد تولیدی به ظرفیت ۱۷ هزار قطعه در کهگیلویه و بویراحمد فعال است که افزون بر رونق تولید زمینه ایجاد چند فرصت شغلی را فراهم کرده است.
وی بیان کرد: نبودن کشتارگاه بوقلمون یکی از مشکلات تولیدکنندگان این محصول در استان است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: ایجاد خط کشتار بوقلمون در کشتارگاه های مرغ از راهکارهای برطرف کردن این نیاز در استان است که تحقق آن در دستور کار است.
تاج الدینی افزود: هم اکنون کشتار بوقلمون های تولیدی کهگیلویه و بویراحمد در استان های مجاور انجام می شود.
وی بیان کرد: ایجاد کشتارگاه در استان افزون بر بهبود درآمد بهره برداران باعث کاهش قیمت تمام شده این محصول می شود.
تاج الدینی ابراز داشت:در صورت وجود سرمایه گذار آماده حمایت برای اعطای مجوز و پرداخت تسهیلات ارزان قیمت برای راه اندازی کشتارگاه بوقلمون در استان هستیم.
در سال ۲ بار جوجه ریزی برای واحدهای تولیدی بوقلمون انجام می شود، اوایل زمستان و اوایل بهار بوقلمون ها آماده فروش هستند.
گوشت بوقلمون به علت اینکه حاوی هر دو گوشت سفید و قرمز (۶۰ درصد گوشت سفید و ۴۰ درصد گوشت قرمز) و همچنین با داشتن پروتئین ، ویتامین و املاح بالا و نیز کلسترول پایین بهترین گزینه است تا در سبد خانوارها قرار گیرد.
سالیانه ۹۱۰ هزار تن محصول کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد تولید می شود.ایرنا