حکمتیان اصل با بیان اینکه برای صیانت از منابع طبیعی به عنوان ثروتهای ملی باید گروههای مردمی با یگان حفاظت منابع طبیعی همکاری داشته باشند اظهار داشت: امسال درصدد حفاظت بیشتر و پیشگیری از حریق با بهره گیری از تمامی ظرفیت هاهستیم.
صدای جنوب:
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه بارشهای بهاره موجب مستعد شدن منابع طبیعی این استان برای آتشسوزی شده است بر اهمیت پیشگیری از وقوع اینگونه حوادث در مناطق جنگلی و مرتعی به دلیل وجود گونههای نادر گیاهی تاکید کرد.
غلام حسین حکمتیان اصل گفت: کهگیلویه وبویراحمد استانی است که بیشترین وسعت را از لحاظ جنگلی و عرصه های منابع طبیعی داراست، بنابراین محدودیت این منابع حیاتی، ارزش حفاظتی آنها را بیشتر میکند.
وی اضافه کرد: دغدغه اصلی ما در فصل تابستان با توجه به بارش های بهاری مطلوب و تقویت پوشش گیاهی، شناسائی نقاط بحرانی حریق در همه شهرستان ها و اجرای برنامه های و اقدام های پیشگیرانه از آتش سوزی است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه وبویراحمد افزود: هر ساله بخشی از منابع طبیعی طعمه حریق می شود که نتایج به دست آمده از بررسی های صورت گرفته نشان دهنده نقش مهم و موثر عامل انسانی در بروز این آتش سوزی ها به خصوص در روزهای تعطیل و پایانی هفته است.
حکمتیان اصل با بیان اینکه برای صیانت از منابع طبیعی به عنوان ثروتهای ملی باید گروههای مردمی با یگان حفاظت منابع طبیعی همکاری داشته باشند اظهار داشت: امسال درصدد حفاظت بیشتر و پیشگیری از حریق با بهره گیری از تمامی ظرفیت ها هستیم.
وی گفت: کنترل و پیشگیری از بروز آتش سوزی در عرصه های منابع طبیعی بسیار حائز اهمیت و دغدغه اداره کل منابع طبیعی در فصل گرم سال بوده بنابراین برای کنترل حریق نیازمند همکاری همه مردم و ارگان ها هستیم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه آموزش روستاییان، بهره برداران، جوامع محلی و عشایر جزء برنامه های مهم این اداره کل است افزود: باتوجه به نزدیک بودن دسترسی روستاییان و عشایر به جنگلها و مراتع، مشارکت و آموزش این قشر با هدف حفاظت از منابع طبیعی و کمک رسانی در مواقع حریق، در دستور کار قرار گرفته است.
حکمتیان اصل افزود: یکی از معضلات و مشکلات اطفای حریق در کهگیلویه وبویراحمد
سخت گذر بودن مناطق و دیگر مولفه هایی همچون کمبود امکانات پیشرفته ، کمبود نیروی انسانی ومهم تر از همه آتش سوزی در پس مانده مزارع تهدیدی جدی برای جنگلها و مراتع استان هست که امیدواریم همه نهادها و ارگانهای تاثیرگذار امسال این مجموعه را در کنترل و پیشگیری از حریق یاری دهند.
وی نصب تابلوهای هشدار دهنده در حاشیه جادهها و مناطق گردشگری، توزیع بروشورها، استفاده از ظرفیت رسانهها و صدا و سیما برای اطلاع رسانی و آگاهی بخشی، بهره گیری از توان تشکلهای مردم نهاد، بسیج، همیاران طبیعت و برگزاری کارگاههای آموزشی و فعال کردن گشتهای حفاظتی را از دیگر اقدام های صورت گرفته برشمرد.
حکمتیان اصل با بیان اهمیت مشارکت مردم در مقابله با آتش سوزی در جنگلها و مراتع گفت: به منظور استفاده از ظرفیت نیروهای بومی و محلی، دهیاران و شوراهای اسلامی به عنوان همیار طبیعت، برای این قشر برنامه های آموزشی پیش بینی شده است.