حجت السلام افشار در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر چرام گفت: برنامه و اقدام دشمن، تمرکز بربیرونقی انتخابات و مشارکت حداقلی مردم پای صندوقهای رأی است. چراکه اساسا میزان مشارکت عمومی در انتخابات، یکی از شاخصهای ارزیابی مشروعیت و مقبولیت نظامهای سیاسی در بسیاری از کشورها است.
صدای جنوب:
حجت السلام افشار در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر چرام گفت: برنامه و اقدام دشمن، تمرکز بربیرونقی انتخابات و مشارکت حداقلی مردم پای صندوقهای رأی است. چراکه اساسا میزان مشارکت عمومی در انتخابات، یکی از شاخصهای ارزیابی مشروعیت و مقبولیت نظامهای سیاسی در بسیاری از کشورها است.
امام جمعه چرام افزود: عده ای در داخل، هم نوا با دشمنان رای ندادن را در گوش مردم القا میکنند و بهدنبال تحریم خاموش انتخابات هستند. آنها که به بیان رهبر معظم انقلاب خیرخواه مردم نیستند و حیات ناپاک سیاسی خود را در مشارکت حداقلی میجویند.
وی ادامه داد: عدم مشارکتی هم اگر در انتخابات باشد، بهخاطر اعمال سیاستهای غلط اقتصادی، شکافهای طبقاتی، بروز و ظهور فساد در برخی دستگاهها، وجود مافیاهای قدرت و ثروت، نرخ بالای بیکاری، رکود تولید و تعطیلی واحدهای تولیدی،بیرونقی کسب و کار و بازار،تورم بالا، گرانیهای افسار گسیخته، مصائب بورس، معضلاتی که بانکها مسبب آنها هستند و… است؛ مشکلات و معضلاتی که در برخی از موارد در تاریخ اقتصادی کشورمانبیسابقه است.
افشار با بیان اینکه رای ندادن در منطق سیاست دقیقاً بهمعنای رأی دادن است، گفت: منتهی رأی دادن به بدترین حالت ممکن سیاسی یعنی تکرار وضع نامطلوب موجود، بنابراین باید هوشیار بود! اگر به هر دلیلی از وضعیت فعلی ناراحت و گلهمند هستیم، نباید انتقام این دولت را از دولت آینده گرفت.
وی با بیان اینکه رهبران الهی مثل امام خمینی (ره) برخلاف روش مکتبخانه ها، خانقاهها و مدرسهها، معتقد به تربیت فردی و دانه دانه انسانسازی نیستند، افزوود: آنها معتقدند برای ساختن انسان باید محیطِ متناسب و سالم ایجاد کرد، کارخانه انسانسازی باید درست کرد، انبیا می گویند دانه دانه نمیشود قالب گرفت،دانه دانه آدم درست کردن از شأن رهبران الهی به دور است؛ برای آنها تربیت اجتماعی ملاک است .
افشار ادامه داد: به همین جهت آنها معتقد بودند باید جامعه الهی و توحیدی درست کرد تا انسان در محیطِ متناسب، نه یکی، ده تایی و هزارتایی بلکه گروه گروه به خودیِ خود، با حرارت طبیعی نور نیّر معارف فطری اسلام ساخته بشوند؛ هر چند در ابتدای راه، رهبران الهی مجبور به آدمسازی فردی هستند تا سنگ بنای تشکیل جامعه مدنی آینده، یعنی جامعه توحیدی و اسلامی را بنا نهند و این با نقشه کلی انبیا- نظامسازی- منافات ندارد بلکه در حقیقت، تربیت انسانهایی مانند ابوذر، سلمان، مقداد، عمار، بلال و… ایجاد هسته مرکزی نظام توحیدی و از مراحل ابتدایی این نقشه کلی است.
وی گفت: بنابراین رهبران الهی برای تحقق هدف اساسیِ انسان سازی، مأموریت الهی دارند تا هدف میانی تشکیل جامعه توحیدی، نظام الهی و حکومت خدا را محقق نمایند. تشکیل تشکیلاتی که با قوانین و مقررات الهی اداره بشود، هدف همه انبیا است و اگر کسی خیال کند که انبیا این هدف را نداشتند، بایستی بیشتر در قرآن، حدیث و تاریخ مطالعه کنند. «لِیَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ»(حدید:۲۵) انبیا آمدند تا انسانها زندگی عادلانه برپا کنند.و جامعه سالم و عادل بسازند.و امام خمینی ره بعنوان شخصیتی که مسیر راهش ،نقشه انبیا بود بدنبال چنین امری بود و لذا مسیر حرکت جامعه که به سمت ارزش های الهی است مورد توجه رهبران آسمانی است.