پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 13 تیر 1400 ساعت 23:04:: شناسه خبر: 101633

استاندار از شهرک صنعتی یاسوج ۳ قدردانی کرد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه فاز نخست این واحد تولیدی آماده بهره برداری است، عنوان کرد: ماشین آلات طرح خریداری شده است و این واحد صنعتی در کمتر از ۱۰ ماه آماده بهره برداری است.

صدای جنوب:

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از بهره برداری یک واحد صنعتی در کمتر از ۱۰ ماه در استان خبر داد.

حسین کلانتری در بازدید از واحد صنعتی فراوران طبیعت کیان یاسوج واقع در شهرک صنعتی یاسوج ۳ (فرودگاه) ، اظهار داشت: در زمینه اشتغال، کارآفرینی و تولید، حمایت همه جانبه از متقاضیان سرمایه گذاری در استان کهگیلویه و بویراحمد انجام می شود و تلاش برای رفع موانع ادامه دارد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه فاز نخست این واحد تولیدی آماده بهره برداری است، عنوان کرد: ماشین آلات طرح خریداری شده است و این واحد صنعتی در کمتر از ۱۰ ماه آماده بهره برداری است.

کلانتری، خاطرنشان کرد: با بهره برداری از آن تا یک ماه آینده، برای حدود ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۶۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد می‌ شود.

وی، بیان کرد: یکی از ظرفیت های استان کهگیلویه و بویراحمد گیاهان دارویی است که باید زنجیره تولید در این زمینه کامل باشد و نمونه آن، این واحد صنعتی است که از کشت تا فرآوری و جلوگیری از خام فروشی را انجام داده است.

کلانتری تصریح کرد: این واحد صنعتی باید از همه مزیت ها و مشوق های قانونی لازم بهره مند شود و بانک ها نیز همچون گذشته در زمینه پرداخت تسهیلات و سرمایه در گردش به این واحد صنعتی کمک و همکاری لازم را داشته باشند.

وی با اشاره به نامگذاری امسال به نام حمایت از تولید پشتیبانی‌ ها و مانع زدایی ها از سوی مقام معظم رهبری، ابراز کرد: در همین راستا وظیفه همه مسئولان استان است که در زمینه پشتیبانی های به موقع و رفع موانع واحدهای تولیدی و صنعتی استان تلاش کنند.

کلانتری، گفت: این واحد صنعتی اولین واحد در سطح کشور است و بر همه دستگاه های اجرایی مربوطه و متولی لازم است حمایت های مورد نیاز را از این واحد داشته باشند.

وی، تاکید کرد: در این واحد صنعتی با استفاده از آخرین روش های علمی از خام فروشی در زمینه گیاهان دارویی جلوگیری شده است.

نماینده عالی دولت در استان، بیان کرد: راه‌اندازی چنین واحدهایی می‌ تواند به توسعه کشت گیاهان دارویی، تولید فرآوری و تجاری‌ سازی حوزه گیاهان دارویی در استان کهگیلویه و بویراحمد کمک قابل توجهی کند که حتی در سطح ملی، منطقه ای و جهانی تاثیر گذار باشند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از سخنانش، عنوان کرد: در سال گذشته ۳۵ واحد صنعتی راکد استان کهگیلویه و بویراحمد فعال و به چرخه تولید برگردانده شدند برای امسال نیز پیش بینی کرده‌ ایم که ۲۵ تا ۳۰ واحد صنعتی راکد را به چرخه تولید بازگردانیم.

کلانتری با اشاره به قانون شرکت شهرک های صنعتی برای دادن معافیت‌ ها و تخفیف‌ هایی به واحدهای صنعتی که در کمتر از یک سال به بهره برداری می رسند، بیان کرد: باید حداکثر تخفیف‌ ها و معافیت‌ های لازم برای این واحد صنعتی اعمال شود.

وی باتوجه به رضایت سرمایه گذار از همکاری مسئولان از تلاش مجموعه معاونت اقتصادی استانداری، بانک صنعت و معدن، شرکت شهرک های صنعتی و مجموعه صمت استان برای حمایت از واحدهای تولیدی به ویژه این واحد تقدیر کرد.

کلانتری از اصحاب رسانه خواست تا با انتشار و انعکاس فعالیت های کارآفرین برتر در سطح استان آنها را به مردم معرفی کرده و در خصوص ترویج فرهنگ اشتغال و کارآفرینی تلاش کنند.

همچنین  مهر اورنگ قائدی،مالک این واحد صنعتی در این بازدید گفت: کارهایی که در این واحد صنعتی انجام شده برای اولین بار در کشور بودند، همچنین یک خط تولید این واحد صنعتی برای اولین بار در خاورمیانه ایجاد و راه‌اندازی می‌شود.

قائدی با قدردانی از صمیمی دوست معاون اقتصادی استاندار گفت:این مدیر حتی در ساعت ۶صبح پیگیر مشکلات و درخواست های مابوده است.

وی ادامه داد:با بهره برداری کامل از این واحد صنعتی برای ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و برای حدود ۶۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد می شود.

قائدی اظهار کرد: محصولات این واحد صنعتی کاملاً دانش‌بنیان است و بیشتر محصولات تولید شده آن نیز قابلیت صادرات دارند.

این فعال اقتصادی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در این واحد صنعتی برای اولین بار استخراج و فرآوری مواد موثره گیاهان دارویی و کاربرد آنها در تهیه داروهای گیاهی، افزودنی های خاص برای مواد خوراکی و مواد آرایشی و بهداشتی تولید و بررسی می شوند.

قائدی تصریح کرد: با این کار به دنبال جلوگیری از خام فروشی گیاهان دارویی استان کهگیلویه و بویراحمد بوده ایم و حدود ۸۰ گیاهان دارویی مختلف را کشت خواهیم کرد.

وی ادامه داد: امیدواریم بتوانیم در تهیه دمنوش ها و  نوشیدنی های ارگانیک گیاهی خدمتی به مردم کشور و استان کهگیلویه و بویراحمد ارائه دهیم.

این عضو هیئت علمی دانشگاه یاسوج که به همراه ۱۵ دانشمند دیگر از جمهوری اسلامی ایران در میان ۴۰۵۸ پژوهشگر پراستناد جهان قرار گرفته و تاکنون ۷۰۰ مقاله علمی داشته است، تاکید کرد: در فاز بعدی این واحد صنعتی به دنبال تولید داروهای گیاهی برای بیماریهای چربی کبد، سرطان معده و سرطان قلب هستیم و امیدواریم ظرف دو سه سال آینده این محصولات را وارد بازار کنیم.

قائدی ادامه داد: این واحد صنعتی در زمینی به مساحت ۲۰ هزار متر مربع ۱۴۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری آغاز شده است بیشترین میزان سهم آورده و ۱۱ میلیارد تومان از این میزان نیز تسهیلات بانکی بوده است.

وی در خصوص ویژگی های محصولات تولیدی این واحد صنعتی تصریح کرد: در تولید محصولات این واحد صنعتی از ایده های علمی استفاده شده، در حال طراحی نانو ساختار جدیدی هستیم، مواد شیمیایی و سرطان‌زا را در محصولات خود حذف کردیم و به جای آن از موادی که در آستانه آنها در بدن و سیستم های بیولوژیکی بالاتر است استفاده کردیم، از خواص جذب سطحی به عنوان جایگزین موادی که عمدتاً سرطان‌زا هستند استفاده شده و محصولات ما مشکلات زیست محیطی کمتری دارند.

این استاد دانشگاه بیان کرد: در تهیه لوسیون‌ها از عصاره های گیاهان دارویی استفاده شده و حتی از عصاره‌های گیاهی به عنوان چند عصاره ای برای بهبود خواص دارویی و درمانی آن ها استفاده کردیم.

 

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    آگهی مناقصه شرکت پشتیبانی امور دام کشور

    همراه اول

    بالای صفحه
    طراحی سایت