پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 15 آبان 1396 ساعت 17:08:: شناسه خبر: 26246

رییس مجمع نمایندگان خوزستان:

هزینه بالای قبض های برق ظلم به مردم خوزستان است

رییس مجمع نمایندگان خوزستان گفت: هر خوزستانی ۳۰۰ تا۳۵۰ هزار ریال هزینه قبض بیشتری نسبت به سالهای قبل و حتی استان های دیگر پرداخت می کند که با توجه به گرمسیر بودن استان، ظلم به مردم آن است.

پایگاه خبری صدای جنوب:

رییس مجمع نمایندگان خوزستان گفت: هر خوزستانی ۳۰۰ تا۳۵۰ هزار ریال هزینه قبض بیشتری نسبت به سالهای قبل و حتی استان های دیگر پرداخت می کند که با توجه به گرمسیر بودن استان، ظلم به مردم آن است.

به گزارش صدای جنوب،عباس پاپی زاده عصر دوشنبه در نشست مجمع نمایندگان خوزستان با حضور وزیر نیرو در سالن شهید هاشمی استانداری خوزستان اظهار کرد: براساس بند (ه) بودجه ۹۶، برای هر کیلو وات، از هر مصرف کننده ۵۰ ریال هزینه دریافت می شود این بدان معنا است که هر خوزستانی مبالغ بیشتری نسبت به دیگر استانها پرداخت می کند و سر جمع این هزینه ۸۵۰میلیارد ریال است.
وی با اشاره به این که سازمان انرژی های نو قصد دارد بیش از ۷۰ درصد مبلغ ذکر شده را دریافت کند توضیح داد: هر کیلو وات ۶ هزار ریال حساب می شود که این رقم از جیب مردم خوزستان پرداخت می شود در حالی که هم اکنون هر کیلو وات با هزینه ای معادل یک هزار ریال تولید می شود.
رییس مجمع نمایندگان خوزستان اظهار کرد: همچنین انتظار می رود مبالغی در خوزستان برای بازسازی شبکه های برق هزینه شود.
وی گفت: در فصل تابستان با توجه به وجود ریزگردها و بالابودن مصرف برق دستگاه تهویه هوا و کولرها مردم خوزستان برای تامین دمای مشابه یک استان سردسیر باید پنج برابر انرژی مصرف کنند که موجب بالا رفتن پیک مصرف می شود که مطالبه مردم خوزستان کاهش بهای برقشان است.
پاپی زاده متوسط پرداخت قبض برق در خوزستان را یک میلیون ریال اعلام کرد و گفت: مبالغ پنج میلیون وده میلیون ریال قبض برق برای مردم خوزستان که اغلب نیز کارگر هستند عادی است در حالی است که از لحاظ درآمدی جزو طبقه متوسط رو به پایین هستند.
وی با اشاره به این که خوزستان مهمترین استان کشور از نظر درآمد و تولید انرژی است بیان کرد: نمایندگان خوزستان از نظر تعداد و حضور در کمیسیونهای مهمی چون انرژی و کشاورزی پیگیر مطالبات مردم هستند.
رییس مجمع نمایندگان خوزستان با بیان این که نمایندگان خوزستانی از نمایندگان موثر مجلس به شمار می روند توضیح داد: در بحث کمیسیون تلفیق هر سال چند نفر از نمایندگان خوزستان حضور دارند.
وی بیان کرد: در حوزه وزارت نیرو مردم دچار مشکل شده اند و مدیران وزارت نیرو برخی تصمیماتی که اشتباه بوده و موجب ایجاد مشکل شده را پذیرفته اند که جای خوشحالی دارد و مجمع نمایندگان استان را نسبت به آینده وزارت نیرو امیدوار کرده است.
پاپی زاده بحث انتقال آب را یکی از مسایل اصلی و مطالبه جدی مردم خواند و گفت: رعایت حق آبه ها و حل مشکلات ناشی از انتقال آب مثل ریزگردها از انتظارات مردم استان است.
وی با اشاره به وجود اتفاق نظر بین نمایندگان خوزستان و کارشناسان وزارت نیرو خاطرنشان کرد: معتقدیم میزان حق آبه و آورد آب در خوزستان نسبت به گذشته تغییر کرده و ما با کاهش دبی آب رودخانه ها رو به رو هستیم.
رییس مجمع نمایندگان خوزستان افزود: پیش از سال ۸۶ آورد آب رودخانه دز ۷٫۶میلیارد متر مکعب بوده اما اکنون این میزان با کاهش ۴۰ درصدی به ۴٫۸میلیارد مترمکعب رسیده است.
وی ادامه داد: همچنین پیش از سال ۸۶ میزان ورودی آب رودخانه کارون ۱۱٫۷میلیارد مترمکعب بوده که امروز به ۶٫۷میلیارد متر مکعب رسیده است.
پاپی زاده با بیان این که در رودخانه کارون شوری آب به تناسب کاهش میزان ورودی آب افزایش یافته است توضیح داد: بین سالهای ۷۱ تا ۷۵ شوری آب کارون از هزار و ۴۰۰ میکروموس بر سانتیمتر مکعب به بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ میکروموس بر سانتیمتر مکعب رسیده که نشان از تغییرات رژیم رودخانه دارد.
وی به لزوم بازنگری در سیاست های پیگیری طرح های انتقال آب و عوارض ناشی از سد گتوند پرداخت.
رییس مجمع نمایندگان خوزستان با اشاره به ضرورت تامین آب طرح ۵۵۰ هزار هکتاری خوزستان تصریح کرد: وزارت نیرو تاکنون از تامین و تخصیص آب در فاز دوم این طرح خودداری کرده است.
وی توضیح داد: سال گذشته سه میلیارد متر مکعب از حق آبه استان به بهانه تامین آب فاز دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کم شد و به جای آن یک میلیارد متر مکعب به ۲۲۹ هزار هکتار تخصیص یافت که تنها جوابگوی صد هزار هکتار است.
پاپی زاده افزود: ۱۲شهرستان از این موضوع متضرر شده اند و جهاد نصر برای تامین حق آبه با مشکل مواجه شده است.
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از شهرهای استان برای تامین آب شرب دچار مشکل هستند و برخی شهرها با تانکر آبرسانی می شوند و زمانی می توان گفت خوزستان آب اضافه دارد که آب شرب کشاورزی و صنعت را برای این استان تامین کرده باشند.
رییس مجمع نمایندگان خوزستان گفت: طرح غدیر بیش از یک دهه است که در دست اجرا است و با وجود مشکل کمبود آب در استان به بهره برداری نرسیده است.
وی با اشاره به مصوبه پانزدهم فروردین در بحث تامین آب و برق خوزستان گفت: این مصوبه می تواند مشکلات استان را برطرف کند.
پاپی زاده اظهار کرد: خوزستان با وجود اینکه قطب انرژی کشور است اما شبکه برق آن فرسوده است و بار وارد شده بر آن بیشتر از استان های سردسیر است.

 

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    آگهی مناقصه شرکت پشتیبانی امور دام کشور

    همراه اول

    بالای صفحه
    طراحی سایت