پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب-صدای مردم جنوب ایران

پایگاه خبری تحلیلی صدای جنوب | Sedayejonoob.ir

منتشر شده در تاریخ: 08 بهمن 1396 ساعت 14:11:: شناسه خبر: 30769

در نشست صبحانه کاری با فعالان بخش اقتصادی مطرح شد؛

کهگیلویه و بویراحمد رتبه نخست فلاکت در کشور/تخلف در راه و شهرسازی استان/ گمرک ضعیف نیست،چیزی برای صادرات نداریم

متاسفانه رعایت تقدم و تاخر در پرداخت مطالبات نیست، این موضوع به ویژه در راه و شهرسازی بسیار فراوان است و میبینیم مطالبات گذشته پرداخت نمی شود و افرادی که تازه شروع به کار می کنند مبالغی دریافت می کنند، نمیدانم پشت پرده ها چیست.

پایگاه خبری صدای جنوب:

استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۹۲ رتبه نخست فلاکت در کشور را داشت.

به گزارش صدای جنوب ، در نشست صبحانه کاری با فعالان بخش اقتصادی رئیس سندیکای پیمانکاری استان با اشاره به اینکه پیمانکاران کهگیلویه و بویراحمد نفس های آخر خود را می کشند، اظهار داشت: مشکلات متعدد در زمینه مالیات، تامین اجتماعی، قراردادهای بلاتکلیف با ادارات، مطالبات از دولت و بدهی به بانک ها و طلب های به جا مانده از گذشته بخشی از مشکلات آنها است.

تخلف در راه و شهرسازی استان

مهندس مدنی فر گفت: تامین اجتماعی مشکلات زیادی برای ما ایجاد کرده است و متاسفانمه بخشی از مدیران هم به تعهدات پیش از خود پایبند نیستند در حالیکه جایگاه آنها حقوقی است نه حقیقی!

وی ادامه داد: متاسفانه رعایت تقدم و تاخر در پرداخت مطالبات نیست، این موضوع به ویژه در راه و شهرسازی بسیار فراوان است و میبینیم مطالبات گذشته پرداخت نمی شود و افرادی که تازه شروع به کار می کنند مبالغی دریافت می کنند، نمیدانم پشت پرده ها چیست.

یکی دیگر از پیمانکاران با اشاره به تخلفات سنگین در برخی ادارات استان، بیان داشت: گاهی اوقات اول پیمانکار مشخص می شود و بعد پروژه به مناقصه می رود، حتی گاهی پاکت ها عوض می شود و مناقصه ای باطل می شود و فرد مورد نظر سازمان برنده اعلام می شود.

شفیع رحیمی پور، عضو سندیکای پیمانکاری نیز بیان کرد: مهم ترین خواسته ما شفافیت در روند برگزاری مناقصات است.

وی گفت: یکی از مشکلات بزرگ پیمانکاران، مطالبات بر جای مانده از مسکن مهر است، خانه ها ساخته شده و حتی چند بار فروش رفته اما هنوز مطالبات میلیاردی پیمانکاران این پروژه ها تعیین تکلیف نشده است، چطور است دولت از ۲۰ میلیون خود نمی گذرد اما طلب ۱۰ میلیاردی ما نادیده گرفته می شود!

به گزارش بویرنیوز، در ادامه ابراهیم کشاورز با اشاره به مشکلات و رقم هایی در ارتباط با بخش های خصوصی استان، تصریح کرد: در سال ۹۲ استان کهگیلویه و بویراحمد با تورم ۳۸٫۷ درصدی رتبه اول در زمینه تورم را داشت در پایان ۹۵ این رقم به ۱۲٫۹ درصد رسید و هم اکنون در جایگاه ۲۰ کشور قرار داریم.

مدیرکل امور دارایی و اقتصاد استان افزود: در سال ۹۲ بیکاری ما ۱۶٫۵ درصد بود تا پایان ۹۵ به ۱۱٫۶ رسید.

رتبه عجیب استان در فلاکت!!!

وی بیان کرد: فاکتور فلاکت که با توجه به وضع تورم و اشتغال محاسبه می شود در سال ۹۲ حدود ۵۴٫۳ درصد بود که در پایان ۹۵ به ۲۶٫۲ درصد رسید، در ۹۲ در زمینه فلاکت استان اول در کشور بودیم و در پایان ۹۲ در جایگاه ۵ کشور قرار گرفتیم.

کشاورز با اشاره به گلایه های استاندار از وضعیت گمرگ، بیان کرد: اینکه می گویند گمرگ ضعیف است، اینطور نیست، زیرساخت ها را در گذشته آماده کردیم، وضع اقتصادی استان خراب است، عقب ماندگی و کمتر توسعه یافتگی هم که مدام داد میزنیم وجود دارد، واقعا صادرات همین است، بیش از این چیزی برای صادرات نداریم.

خبر خوش برای فعالان اقتصادی/سنگ اندازی تامین اجتماعی در مسیر توسعه استان!

مدیرکل دارایی به فعالان اقتصادی خبر خوشی هم داد،وی گفت: قبلاً اگر مالیاتی قطعی می شد دیگر راه اعتراضی نبود، برای اولین بار وزیر به ما اعتماد کرد و بررسی و تجدید نظر در مالیات های قطعی شده را به ما سپرد، الان دیگر پرسه زمان بر گذشته مرتفع شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی با اشاره به برخی انتقادات از این سازمان، بیان کرد: اگر در گذشته اعمال سلیقه هایی در زمینه پرداخت مطالبات بود در زمان ما برچیده شد.

علیمردانی با اشاره به سخت گیری ها مشکلات که پیمانکاران با تامین اجتماعی دارند، گفت: مشکلات فعالان بخش های خصوصی راه را میدانیم و به دنبال مرتفع کردن آنها هستیم، مشکل مطالبات پیمانکاران مسکن مهر را با ارائه زمین حل میکنم اگر چیزی هم ماند از راه های دیگر حل خواهیم کرد.

مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: در حوزه راه روستایی ۱۳/۵ میلیارد تومان به ۷۱ شرکت پیمانکاری پرداخت شده که از این میزان ۶۰ درصد مطالبات گذشته بوده که به نوعی در سامانه نیز ثبت شده بود.

یک از مهم ترین مشکلات فعالان بخش های خصوصی، وجوهی است که تامین اجتماعی می گیرد، آنها گفتند وقتی روند پرداخت دولت به ما اینطور نا منظم و با تاخیر های طولانی مدت است، ما چطور پول تامین اجتماعی را بدهیم.

در اینجا کشاورز خطاب به علیمردانی، گفت: طبق قانون شما نیاز نیست مفاصا حساب را اجرا کنید، می توانید اعلام بدهی کنید چرا که اگر مفاصا حساب بزنید اگر پیمانکاران پدر جدشان نیز بدهی داشته باشند تامین اجتماعی از آنها مطالبه خواهد کرد.

در ادامه این نشست فیض اله پاسره بیان داشت: اقدام پیمانکاران در این سالها که بودجه و اعتبارات ضعیف است برای دستگاه ها بسیار ارزشمند است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد گفت: باید در راستای اعتماد آفرینی بخش های خصوصی اقدام کنیم، استفاده از سامانه الکترونیکی مناقصات یکی از راه های اعتماد آفرینی است، کما اینکه در این ۳ سال قریب به ۵۰ مناقصه را در سامانه الکترونیکی عملیاتی کردیم.بویرنیوز

دیدگاه ها بسته شده اند.

نظرسنجی

    • آخرین اخبار
    • پربازدیدترین اخبار

    ویدیو ها

    آگهی مناقصه شرکت پشتیبانی امور دام کشور

    همراه اول

    بالای صفحه
    طراحی سایت